Продължете към съдържанието

Извозване на битови боклуци със Златко – качествени услуги

Аз съм Златко и предлагам качествени услуги свързани с извозване на битови боклуци. Идвам бързо, събирам всички боклуци, извозвам ги и почиствам жилището. Бъдете живи и здрави и разчитайте на мен.

Моите качествени услуги свързани с извозване на битови боклуци

Аз съм Златко Чистя и предлагам професионални услуги по извозване на битови боклуци. Работя със страст и отговорност, за да осигуря качествени резултати на клиентите си. Извозване на битови боклуци със Златко – качествени услуги в София е моята специалност. Винаги съм готов да помогна с всякакви битови боклуци, без значение от обема или състоянието им. Бъдете благословени Софиянци, разчитайте на мен!

Извозване на битови боклуци със Златко - качествени услуги

Какво включват моите услуги

 1. Извозване на боклук от апартаменти. Почиствам и извозвам всякакви боклуци от апартаменти, независимо от количеството. Работя внимателно и ефективно, за да не ви създавам неудобства. Работя със шурата и баджанака, за да завършим работата бързо и качествено. Правя отбив от цената на услугата с 50 на 100 за почистване на апартамент. Айловиу гриин София – работя за зелена София!
 2. Извозване на строителни отпадъци. След ремонт остават много строителни отпадъци. Аз и моите помощници извозваме всички строителни материали и ги изхвърляме законно. Бъдете добри хора и ме уважавайте, за да ви дам отбив за апартамента 50 на 100.
 3. Почистване на мазета и тавани. Мазетата и таваните често се натрупват с ненужни вещи. Аз ще ги почистя и ще извозя всичко, което не ви трябва. Още веднага ви давам отстъпки от 50% за тези услуги. Бъдете почтени хора изхвърлете боклука законно аз съм зелено ориентиран човек.
 4. Извозване след наводнение. Наводненията са голямо неудобство. Аз ще ви помогна да извозите всички повредени вещи и отпадъци след наводнение. Бъдете живи и здрави да ви бачкам дълги години.
 5. Почистване след смърт. В трудни моменти като смърт в семейството, предлагам почистване и дезинфекция на помещението. Използвам качествени препарати за дезинфекция и работя с уважение към вас и вашия дом. Бъдете смирени почитайте божието слово и получете бонус половината пари за почистване на апартамент.

История за поредния успешен обект

Имах поръчка да почистя и извозя боклуци от един стар апартамент в София. Боклуците бяха наистина много и тежки. Работихме аз, шурата и баджанака. Наложи се да изнесем всичко пеша, защото асансьорът не работеше. Отпадъците бяха примесени с фекалии и урина, но ние не се отказахме. След като завършихме, апартаментът беше чист и готов за нови собственици. Имайте вяра в мен шурата и баджанака – използвайте нашата енергия за вас. Разчитайте на мен и ще получите качествена услуга на добра цена. Правя отбив от цената на услугата с 50 на 100 за почистване на апартамент.

Услугите на Злати за извозване на битови боклуци

Разчитайте на моята доброта и професионализъм

Клиентите, които искат извозване на битови боклуци със Златко – качествени услуги, са в сигурни ръце. Не съм сам и вие не сте сами! Работя с шурата и баджанака, за да осигурим най-доброто обслужване. Моята доброта и професионализъм са гаранция за вашето спокойствие и удовлетворение. Бъдете смирени почитайте божието слово и получете бонус половината пари за почистване на апартамент.

Допълнителни услуги на ваше разположение

 • Дезинфекция и почистване след клошари. Почиствам и дезинфекцирам помещения, където са живели клошари. Използвам качествени препарати за дезинфекция и работя с внимание към всеки детайл.
 • Почистване след пожар. Извозвам всички останки и отпадъци след пожар. Почиствам и дезинфекцирам помещенията, за да бъдат готови за ново ползване. Бъдете живи и здрави да ви бачкам дълги години.
 • Извозване на боклук от гаражи и дворове. Почиствам гаражи и дворове от всякакви боклуци. Работя бързо и ефективно, за да ви осигуря чисти помещения. Бъдете благословени Софиянци, разчитайте на мен.
 • Отводняване на мазета и апартаменти. След наводнение, предлагам отводняване на мазета и апартаменти. Работя с професионално оборудване, за да осигуря бързи и качествени резултати. Бъдете добри хора и ме уважавайте за да ви дам отбив за апартамента 50 на 100.
 • Извозване след животни. Почиствам и дезинфекцирам помещения след животни. Извозвам всички отпадъци и осигурявам чистота и безопасност.

Освен тези услуги, предлагам и други: почистване на наследствени имоти, почистване на апартаменти, къщи, гаражи и дворове. Демонтирам мебели, конструкции, товаря и извозвам до сметище за боклук. Извършвам професионална дезинфекция и почистване на силно замърсени помещения, почиствам и кръв, урина и фекалии. Отводнявам мазета и апартаменти, предлагам почистване и извозване след наводнение, след пожар или след животни.

Работя с професионално оборудване и качествени препарати. Осигурявам нови чували за боклук и демонтирам при нужда. Не ползвам асансьор и работя с работно облекло. Използвам бусове и камиони за боклук. Почиствам много гадни мизерии, мизерни апартаменти и къщи.

Свържете се с мен, Златко Чистя, на телефон 0887 924 184 и ще получите професионално обслужване на добра цена. Разчитайте на мен за всякакви битови боклуци и ще останете доволни. Бъдете благословени Софиянци, разчитайте на мен.

Извозване на битови боклуци със Златко - най-доброто в София

Стандартни услуги за извозване и почистване на отпадъци в София

 1. Извозване на стари мебели от адрес. Аз, Златко Чистя, извозвам стари мебели от вашия адрес. Работя бързо и надеждно, използвам здрави чували за боклука. Натоварваме мебелите с шурата и баджанака и ги транспортираме до депо. Мебелите се демонтират при нужда, за да бъдат по-лесно извозени. Бъдете благословени Софиянци, разчитайте на мен. Работя със специализирани бусове и камиони за боклук. Още веднага ви давам отстъпки от 50% за извозване на мебели. Работим чисто и бързо, не ползваме асансьор. Мебелите се изхвърлят законно на депо. Правя отбив от цената на услугата с 50 на 100 за почистване на апартамент. Бъдете живи и здрави да ви бачкам дълги години.
 2. Почистване на битови отпадъци от жилище. Почиствам битови отпадъци от вашето жилище. Събирам боклуците в здрави чували и ги товаря на камиона. Работя с внимание и не пропускам нищо. Ползвам добри препарати за дезинфекция след почистването. Работя със сърце и душа, за да останете доволни. Бъдете добри хора и ме уважавайте, за да ви дам отбив за апартамента 50 на 100. Разчитайте на моята доброта и професионализъм. Работим с шурата и баджанака за най-добри резултати. Бъдете смирени почитайте божието слово. Извозваме отпадъците законно до депо. Бъдете живи и здрави да ви бачкам дълги години.
 3. Почистване на апартамент отрупан с боклук. Почиствам апартаменти отрупани с боклук. Работим внимателно и използваме здрави чували за събиране на отпадъците. Извозваме всичко до депо за боклук. Ползвам качествени препарати за дезинфекция след почистването. Работим бързо и ефективно. Бъдете почтени хора изхвърлете боклука законно. Още веднага ви давам отстъпки от 50% за почистване на апартаменти. Работим със страст и отдаденост. Вие сте в сигурни ръце с мен, Златко Чистя. Айловиу гриин София – работя за зелена София!

Специални услуги за дискретно и професионално почистване

 1. Почистване след клошари. Почиствам помещения след клошари, извозвам отпадъците законно. Използвам специални препарати за дезинфекция и почистване. Работя с внимание и уважение към вашето жилище. Работим аз, шурата и баджанака за бързи резултати. Събираме боклуците в здрави чували и ги товарим на камиона. Почистваме фекалии и мръсотии. Бъдете смирени почитайте божието слово и получете бонус половината пари за почистване на апартамент. Работим бързо и чисто. Бъдете благословени Софиянци, разчитайте на мен. Извозваме боклуците до депо за рециклиране. Бъдете живи и здрави да ви бачкам дълги години.
 2. Почистване след смърт. Почиствам помещения след смърт и извозвам отпадъците. Използвам качествени препарати за дезинфекция и почистване. Работя с уважение към семейството и жилището. Събирам всички боклуци в здрави чували и ги товаря на камиона. Ползвам професионални препарати за дезинфекция. Работим внимателно и с отдаденост. Бъдете добри хора и ме уважавайте. Почистваме фекалии и кръв. Извозваме всичко законно до депо. Разчитайте на моята доброта и професионализъм. Правя отбив от цената на услугата с 50 на 100 за почистване на апартамент.
 3. Почистване след гълъби, котки и кучета. Почиствам помещения след гълъби, котки и кучета. Извозвам всички отпадъци и почиствам с препарати. Работя с внимание и уважение към вашето жилище. Събирам всички боклуци в здрави чували и ги товаря на камиона. Работим аз и шурата за бързи резултати. Почистваме фекалии и мръсотии. Извозваме всичко законно до депо. Работим бързо и ефективно. Бъдете почтени хора изхвърлете боклука законно. Бъдете живи и здрави да ви бачкам дълги години.

Разнородни услуги за всякакви нужди и почистване

 1. Почистване на дворове. Почиствам дворове от всякакви боклуци. Извозвам отпадъците с камиона и ги изхвърлям законно. Работим аз и шурата за бързи резултати. Ползвам здрави чували за събиране на боклуците. Работим чисто и ефективно. Бъдете добри хора и ме уважавайте. Използвам професионални препарати за почистване. Работя с внимание и уважение към вашия двор. Още веднага ви давам отстъпки от 50% за почистване на дворове. Айловиу гриин София – работя за зелена София!
 2. Почистване на мазета и тавани. Почиствам мазета и тавани от всякакви боклуци. Работим аз, шурата и баджанака за бързи резултати. Извозвам отпадъците с камиона до депо. Ползвам здрави чували за събиране на боклуците. Работим чисто и ефективно. Бъдете благословени Софиянци, разчитайте на мен. Работим с внимание и уважение към вашето мазе или таван. Ползвам професионални препарати за почистване. Работя бързо и ефективно. Бъдете живи и здрави да ви бачкам дълги години.
 3. Фирма за извозване на смесени отпадъци. Извозвам смесени отпадъци от всякакви помещения. Работим аз и шурата за бързи резултати. Ползвам здрави чували за събиране на боклуците. Работя с внимание и уважение към вашето жилище. Работим бързо и ефективно. Бъдете добри хора и ме уважавайте. Почистваме фекалии и развалени храни примесени с боклук. Извозваме всичко законно до депо. Бъдете почтени хора изхвърлете боклука законно. Още веднага ви давам отстъпки от 50% за извозване на смесени отпадъци.

Свържете се с мен, Златко Чистя, на телефон 0887 924 184 и ще получите професионално обслужване на добра цена. Бъдете благословени Софиянци, разчитайте на мен.

Бригадата на Златко за извозване на битови боклуци

Често задавани въпроси – Моите качествени услуги свързани с извозване на битови боклуци

Какви услуги предлагате за извозване на отпадъци?

Аз, Златко Чистя, предлагам извозване на битови боклуци, стари мебели, строителни отпадъци и почистване на апартаменти. Бъдете благословени Софиянци, разчитайте на мен за всички ваши нужди.

Как работите при извозване на стари мебели?

Извозвам стари мебели, като ги демонтирам при нужда и товарим с помощта на шурата и баджанака. Работим бързо и ефективно, без да ползваме асансьор. Още веднага ви давам отстъпки от 50%. Айловиу гриин София!

Какво включва почистване след клошари?

Почиствам помещения след клошари, събирам боклуците в здрави чували и дезинфекцирам с качествени препарати. Извозвам всичко законно до депо. Бъдете почтени хора изхвърлете боклука законно. Бъдете живи и здрави да ви бачкам дълги години.

Предлагате ли почистване на дворове?

Да, почиствам дворове от всякакви боклуци и ги извозвам с камиона до депо. Работя със специализирани препарати и здрави чували. Бъдете добри хора и ме уважавайте. Работим бързо и чисто.

Как да се свържа с вас за услугите?

Свържете се с мен, Златко Чистя, на телефон 0887 924 184 за професионално обслужване на добра цена. Бъдете смирени почитайте божието слово. Работя в София и областта. Бъдете благословени Софиянци!