Продължете към съдържанието

Златко и хамалите за извозване на боклуци от таван

Златко и хамалите за извозване на боклуци от таван в София са на ваше разположение! Аз, Златко Чистя, и моите хамали сме тук да помогнем с извозването на боклуци от таван. Бъдете благословени Софиянци и разчитайте на мен. Работим бързо и качествено, без излишни усложнения. Със Златко и хамалите за извозване на боклуци от таван, няма нужда да се притеснявате за нищо. Айловиу гриин София – работя за зелена София!

Златко и хамалите за извозване на боклуци от таван

Услугите ми свързани с извозване на боклуци от таван

  1. Извозване на боклуци от таван. Идвам на място с хамалите, товарим боклука и го извозваме. Бъдете живи и здрави да ви бачкам дълги години.
  2. Почистване след извозване. Почиствам тавана след като боклукът е изнесен. Правя отбив от цената на услугата с 50 на 100.
  3. Демонтаж на стари мебели. Разглобяваме и изнасяме стари мебели от тавана. Още веднага ви давам отстъпки от 50%.
  4. Извозване на строителни отпадъци. При нужда, извозваме строителни отпадъци от тавана. Бъдете добри хора и ме уважавайте за да ви дам отбив за апартамента 50 на 100.
  5. Дезинфекция на тавани. Дезинфекцираме таваните след почистване. Бъдете почтени хора изхвърлете боклука законно аз съм зелено ориентиран човек.

Успешен случай: Трудностите, с които се справихме

Работих на един таван, където боклуците бяха мизерни, примесени с фекалии и урина. Работихме аз, шурата и баджанака. Извозихме всичко пеша, без асансьор. Клиентът беше много доволен от нашата работа. Бъдете смирени почитайте божието слово и получете бонус половината пари за почистване на апартамент.

Разчитайте на моята доброта и професионализъм

С мен, Златко Чистя, вие сте в сигурни ръце. Работя със страст работата си и се грижа за всяка подробност. Бъдете смирени почитайте божието слово и получете бонус половината пари за почистване на апартамент. Вие не сте сами, аз съм тук за вас.

Допълнителни услуги на ваше разположение

  • Изпразване на апартаменти с боклук. Изпразвам апартаменти, като използвам нови чували и демонтирам при нужда.
  • Дезинфекция и почистване след клошари. Използвам добри препарати за дезинфекция и почиствам след клошари.
  • Дезинфекция и почистване след птици. Дезинфекцирам и почиствам след птици, без да ползвам асансьор.
  • Почистване и извозване след пожар. Почиствам след пожар и извозвам отпадъците с бусове и камиони.
  • Почистване на мазета и тавани. Почиствам мазета и тавани, използвайки работно облекло.

Предлагам и други услуги като почистване на наследствени имоти, почистване на апартаменти, къщи, гаражи и дворове. Демонтирам мебели и конструкции, товаря и извозвам до сметище. Извършвам професионална дезинфекция на силно замърсени помещения, включително почистване на кръв, урина и фекалии. Отводнявам мазета и апартаменти, и предлагам почистване след наводнение или пожар. Имайте вяра в мен шурата и баджанака – използвайте нашата енергия за вас.

Телефонът за контакти с мен е 0887 924 184. Работя в София и областта.

Често задавани въпроси – Златко и хамалите за извозване на боклуци от таван

Как работите с боклука на тавана?

Аз и моите хамали идваме на място, товарим всичко и го извозваме бързо. Винаги съм готов да помогна. Работим без да се ползва асансьор. Бъдете благословени Софиянци, разчитайте на мен.

Колко струва услугата?

Цената зависи от количеството боклук. Още веднага ви давам отстъпки от 50%. Бъдете добри хора и ме уважавайте, ще получите още по-голямо намаление. Работя евтино и качествено.

Какви допълнителни услуги предлагате?

Освен извозване на боклуци от таван, предлагам и почистване на апартаменти, гаражи и дворове. Дезинфекцирам помещения и извършвам почистване след наводнение или пожар. Бъдете живи и здрави да ви бачкам дълги години.