Продължете към съдържанието

5 етапа със Златко за почистване след смърт

Ето ги и 5-те етапа на Златко за почистване след смърт в София. Бъдете благословени Софиянци. Доверете ми се за професионалното почистване след смърт, защото работя с усет и страст. С мен “Златко Чистя” можете да се чувствате в сигурни ръце. Ще почистя целия имот и ще извозя всички боклуци. Телефонът за контакти с мен е 0887 924 184. Айловиу гриин София.

5 етапа със Златко за почистване след смърт

Услугите ми свързани с почистване след смърт

  1. Оглед и планиране. Оглеждам помещението и правя план за действие. Виждам какво трябва да се изчисти и подготвям необходимите инструменти и препарати. Бъдете живи и здрави да ви бачкам дълги години.
  2. Премахване на отпадъци. Събирам и изнасям всички отпадъци от помещението. Мога да използвам бус или камион, за да ги извозя до сметище. Бъдете добри хора и ме уважавайте за да ви дам отбив за апартамента 50 на 100.
  3. Дезинфекция. Използвам добри препарати за дезинфекция на помещението. Старая се всичко да е почистено и без бактерии. Още веднага ви давам отстъпки от 50%.
  4. Дълбоко почистване. Минавам всяко кътче на помещението, изчиствам всяка мръсотия. Работя със страст и внимание към детайлите. Бъдете почтени хора изхвърлете боклука законно аз съм зелено ориентиран човек.
  5. Финална проверка. Проверявам всичко дали е почистено както трябва. Гарантирам, че ще сте доволни от моята работа. Бъдете смирени почитайте божието слово и получете бонус половината пари за почистване на апартамент.

История за успешна работа

Един ден получих обаждане за почистване на апартамент след смърт в София. Работих с шурата и баджанака. Имаше много отпадъци, примесени с фекалии и урина. Всичко изнесохме пеша, защото асансьорът не работеше. Разчитайте на моята доброта и професионализъм. Имайте вяра в мен шурата и баджанака – използвайте нашата енергия за вас. Бъдете смирени почитайте божието слово и получете бонус половината пари за почистване на апартамент.

Разчитайте на моята доброта и професионализъм

С мен и екипа ми ще се чувствате сигурни. Винаги сме на разположение за почистване след смърт. Работим с усърдие и внимание към детайлите. Аз не съм сам и вие не сте сами! Бъдете благословени Софиянци.

Допълнителни услуги на ваше разположение

  • Изпразване на апартаменти с боклук. Изнасям и извозвам всички боклуци от апартаментите. Работя бързо и ефективно. Правя отбив от цената на услугата с 50 на 100.
  • Дезинфекция и почистване след клошари. Почиствам и дезинфекцирам помещения, където са пребивавали клошари. Използвам добри препарати.
  • Почистване и извозване след пожар. Изчиствам и извозвам всичко след пожар. Работя внимателно и с внимание към безопасността.
  • Почистване на мазета и тавани. Изчиствам и извозвам боклуци и трупове на плъхове от мазета и тавани. Работя с работно облекло и използвам подходящи инструменти.
  • Професионална дезинфекция на замърсени помещения. Дезинфекцирам силно замърсени помещения. Използвам специални препарати и оборудване.

Телефонът за контакти с мен е 0887 924 184. Работя в София и областта. Моля, доверете ми се за вашите нужди от почистване след смърт. Аз предлагам бърза реакция, професионализъм и гаранция за качество на услугите.

Често задавани въпроси – 5 етапа със Златко за почистване след смърт

Какво включва услугата за почистване след смърт?

Услугата включва оглед и планиране, премахване на отпадъци, дезинфекция, дълбоко почистване и финално проверяване. Работя с добри препарати и оборудване. Мога да се справя с най-тежките и мръсни задачи. Всичко правя с внимание и професионализъм. Бъдете живи и здрави да ви бачкам дълги години.

Колко време отнема почистването след смърт?

Времето зависи от големината на помещението и степента на замърсяване. Обикновено отнема от един до няколко дни. Работя бързо и ефективно. Гарантирам качество и добро изпълнение. Още веднага ви давам отстъпки от 50%.

Каква е цената за почистване след смърт?

Цената зависи от обема работа и степента на замърсяване. Обикновено започва от 50 на 100 за почистване на апартамент. Предлагам и отстъпки за по-големи обекти. Разчитайте на моята доброта и професионализъм. Правя отбив от цената на услугата с 50 на 100.