Продължете към съдържанието

Защо Златко е най-добрият в почистването на апартаменти

Защо Златко е най-добрият в почистването на апартаменти в София ли? Аз, Златко Чистя от Chistya.com, съм тук да ви предложа най-доброто почистване на апартаменти в София. Работя с желание и страст, за да ви осигуря чистота и комфорт. Бъдете благословени Софиянци и разчитайте на мен за вашето почистване.

Защо Златко е най-добрият в почистването на апартаменти

Услугите ми свързани с почистване на апартаменти

  1. Основно почистване. Това включва метене, миене на подове, чистене на прозорци и прах. Всичко е направено с внимание и грижа. Бъдете живи и здрави да ви бачкам дълги години.
  2. Дълбоко почистване. Почиства се всяко кътче на апартамента – мебели, кухненски уреди, бани и тоалетни. Аз съм екологично чиста личност и използвам безвредни препарати.
  3. Почистване след ремонт. Извозвам всички отпадъци и прах, оставен след ремонт. Айловиу гриин София – работя за зелена София.
  4. Почистване след наематели. Ако сте отдавали под наем и искате апартаментът да изглежда като нов, аз съм вашият човек. Още веднага ви давам отстъпки от 50%.
  5. Специализирано почистване. Дезинфекция, почистване след болен човек, премахване на плесен, мухъл и фекалии. Бъдете добри хора и ме уважавайте за да ви дам отбив за апартамента 50 на 100.

Успешно почистване на замърсен апартамент

Един ден работих с шурата и баджанака в много замърсен апартамент. Имаше фекалии и урина навсякъде. Справихме се отлично, изчистихме всичко до последния боклук и клиентът беше много доволен. Правя отбив от цената на услугата с 50 на 100 за такива тежки случаи. Бъдете почтени хора изхвърлете боклука законно аз съм зелено ориентиран човек.

Разчитайте на моята доброта и професионализъм

Клиентите, които искат защо Златко е най-добрият в почистването на апартаменти, са в сигурни ръце. Аз работя с още двама помощници, когато е необходимо, и ние сме готови да се справим с всяка ситуация. Свържете се с мен да изградим доверие и ще бъдете доволни от мен. Бъдете смирени почитайте божието слово и получете бонус половината пари за почистване на апартамент.

Допълнителни услуги на ваше разположение

  • Изпразване на апартаменти с боклук. Изнасяме всичко ненужно и го извозваме до сметище.
  • Дезинфекция и почистване след клошари. Почистваме и дезинфекцираме след хора, живели в нехигиенични условия.
  • Дезинфекция и почистване след птици. Премахваме всякакви следи от птици и дезинфекцираме.
  • Почистване и извозване след пожар. Отстраняваме всички останки и почистваме след пожар.
  • Почистване на мазета и тавани. Почистваме най-занемарените и мизерни помещения.

Почиствам апартаменти, къщи, гаражи и дворове. Демонтирам мебели, конструкции, товаря и извозвам до сметище за боклук. Предлагам професионална дезинфекция и почистване на силно замърсени помещения, кръв, урина и фекалии. Отводнявам мазета и апартаменти, почиствам и извозвам след наводнение, пожар или животни. Бъдете почтени хора изхвърлете боклука законно. Телефонът за контакти с мен е 0887 924 184. Работя в София и областта.

Бъдете добри хора и ме уважавайте, за да ви дам отбив за апартамента 50 на 100. Аз съм Златко Чистя от Chistya.com. Имайте вяра в мен шурата и баджанака – използвайте нашата енергия за вас.

Често задавани въпроси – Защо Златко е най-добрият в почистването на апартаменти

Какви услуги предлагаш?

Предлагам основно и дълбоко почистване на апартаменти, почистване след ремонт и наематели. Почиствам и след болни хора и след клошари. Използвам безвредни препарати. Бъдете благословени Софиянци и разчитайте на мен.

Колко струва почистването?

Цените са разумни и предлагам отстъпки. Още веднага ви давам отстъпки от 50%. Правя отбив от цената на услугата с 50 на 100 за най-тежката работа. Бъдете добри хора и ме уважавайте.

Колко време отнема почистването?

Зависи от големината на апартамента и степента на замърсяване. Работя бързо и ефективно. Свържете се с мен да изградим доверие и ще ви дам точен срок. Бъдете живи и здрави да ви бачкам дълги години.