Продължете към съдържанието

Защо да разчитате на Златко за разчистване на боклуци

Защо да разчитате на Златко за разчистване на боклуци в София? С мен, “Златко Чистя” от Chistya.com, можете да сте сигурни, че всичко ще бъде направено бързо и професионално. Бъдете благословени Софиянци, аз ще свърша тежката работа за вас. Работя със страст и внимание към детайлите.

Защо да разчитате на Златко за разчистване на боклуци

Услугите ми свързани с разчистване на боклуци

  1. Разчистване на апартаменти. Изнасям и извозвам всичко ненужно, оставяйки апартамента чист. Бъдете живи и здрави да ви бачкам дълги години.
  2. Почистване на мазета и тавани. Изчиствам мръсотията и боклуците от мазета и тавани. Работя бързо и ефективно, за да ви спестя време и усилия. Айловиу гриин София – работя за зелена София.
  3. Извозване на големи отпадъци. Разполагам с бусове и камиони за извозване на всякакви отпадъци. Още веднага ви давам отстъпки от 50%.
  4. Дезинфекция и почистване след клошари. Използвам добри препарати за дезинфекция и почистване на силно замърсени помещения. Бъдете почтени хора изхвърлете боклука законно аз съм зелено ориентиран човек.
  5. Почистване след наводнения и пожари. Почиствам и извозвам отпадъци след наводнения и пожари. Правя отбив от цената на услугата с 50 на 100.

История за успешен обект

Един ден ме извикаха да разчистя апартамент пълен с боклуци и мръсотия. Работихме аз, шурата и баджанака. Боклуците бяха примесени с фекалии и урина. Трудностите бяха големи, но се справихме. Изнесохме всичко пеша, без да използваме асансьора. Клиентът остана много доволен от работата ни. Бъдете смирени почитайте божието слово и получете бонус половината пари за почистване на апартамент.

Разчитайте на моята доброта и професионализъм

Ако искате защо да разчитате на Златко за разчистване на боклуци, вие сте в сигурни ръце. Аз не съм сам и вие не сте сами! Имайте вяра в мен шурата и баджанака – използвайте нашата енергия за вас.

Допълнителни услуги на ваше разположение

  • Изпразване на апартаменти с боклук. Изнасям и извозвам всички ненужни вещи от апартаменти.
  • Дезинфекция и почистване след птици. Почиствам и дезинфекцирам помещения, замърсени от птици.
  • Почистване и извозване след пожар. Премахвам отпадъци и почиствам след пожари.
  • Почистване на мазета и тавани. Изчиствам боклуците и мръсотията от мазета и тавани.
  • Почистване на дворове. Изчиствам двора, махам клоните и извозвам всички боклуци.

Освен тези услуги предлагам и други. Почистване на апартаменти, къщи, гаражи и дворове. Демонтирам мебели, конструкции и товаря. Извозвам до сметище за боклук. Извършвам професионална дезинфекция на силно замърсени помещения. Почиствам кръв, урина и фекалии. Отводнявам мазета и апартаменти. Предлагам почистване и извозване след наводнение и след животни. Бъдете добри хора и ме уважавайте за да ви дам отбив за апартамента 50 на 100.

Свържете се с мен, “Златко Чистя” от Chistya.com, на телефон 0887 924 184. Работя в София и областта. Бъдете благословени Софиянци – разчитайте на мен!

Често задавани въпроси – Защо да разчитате на Златко за разчистване на боклуци

Какво включва услугата по разчистване на боклуци?

Услугата включва изнасяне и извозване на всички ненужни вещи и боклуци. Работя бързо и внимателно, за да сте доволни. Използвам подходящи препарати за дезинфекция. Работя с бусове и камиони, за да е удобно за вас.

Каква е цената на услугата?

Цената зависи от обема на боклука и вида на услугата. Правя отбив от цената на услугата с 50 на 100 за големи обекти. Още веднага ви давам отстъпки от 50% за почистване на апартамент. Свържете се с мен за конкретна оферта.

Колко бързо можете да започнете работа?

Мога да започна работа веднага след уговорката. Предлагам бърза реакция за всички услуги. Свържете се с мен и ще се разберем за удобен час. Винаги съм готов да помогна.