Продължете към съдържанието

Защо да разчитам на Златко за почистване на таван?

Защо да разчитам на Златко за почистване на таван? Защото аз съм човекът, който ще се погрижи за вашия таван в София и областта. Бъдете благословени Софиянци и разчитайте на мен. С мен “Златко Чистя” можете да се чувствате в сигурни ръце. Моите услуги са от сърце и душа. Работя със страст работата си и винаги давам най-доброто от себе си. Доверете ми се за почистване на вашето жилище и ще останете доволни. Айловиу гриин София – работя за зелена София. Още веднага ви давам отстъпки от 50%.

Защо да разчитам на Златко за почистване на таван?

Услугите ми свързани с почистване на таван

  1. Почистване на тавани. Със Златко таванът ви ще бъде чист и подреден. Използвам най-добрите препарати за дезинфекция и нови чували за боклук. Бъдете живи и здрави да ви бачкам дълги години.
  2. Извозване на отпадъци. Аз съм честен с вас и боклукът се извозва до законни сметища. Бъдете почтени хора изхвърлете боклука законно аз съм зелено ориентиран човек.
  3. Почистване след ремонт. Почиствам след всякакви ремонти и строителни дейности. Имайте вяра в мен шурата и баджанака – използвайте нашата енергия за вас.
  4. Дезинфекция и почистване. Професионално дезинфекцирам и почиствам всякакви помещения. Работя с добри препарати и специализирани инструменти. Бъдете добри хора и ме уважавайте за да ви дам отбив за апартамента 50 на 100.
  5. Почистване на мазета и тавани. Почиствам всякакви мазета и тавани, без значение колко са замърсени. Бъдете смирени почитайте божието слово и получете бонус половината пари за почистване на апартамент.

Поредният успешен обект: Почистване на таван на улица “Лилия”

Наскоро завърших успешен обект на улица “Лилия”. Клиентът ме повика за почистване на таван, пълен с стари мебели и боклуци. Работихме аз, шурата и баджанака. Всичко изнесохме пеша, защото асансьорът не работеше. Отпадъците бяха много мизерни, примесени с фекалии и урина. Всичко почистихме и дезинфекцирахме. Най-накрая клиентът беше много доволен. Правя отбив от цената на услугата с 50 на 100. Бъдете добри хора и ме уважавайте.

Разчитайте на моята доброта и професионализъм

Клиентите, които искат защо да разчитам на Златко за почистване на таван? са в сигурни ръце. Аз не съм сам и вие не сте сами! Работя с помощници, когато е необходимо, за да се справим с всякакви задачи. Бъдете смирени почитайте божието слово и получете бонус половината пари за почистване на апартамент.

Допълнителни услуги на ваше разположение

  • Изпразване на апартаменти с боклук. Професионално изпразване на всякакви апартаменти, без значение колко са замърсени.
  • Дезинфекция и почистване след клошари. Дезинфекцирам и почиствам след клошари, използвам най-добрите препарати.
  • Дезинфекция и почистване след птици. Почиствам след птици, премахвам всички следи и дезинфекцирам.
  • Почистване и извозване след пожар. Почиствам и извозвам отпадъците след пожар, използвам специализирани инструменти.
  • Почистване на мазета. Почиствам всякакви мазета, независимо колко са замърсени.

Предлагам и други услуги: почистване на наследствени имоти, апартаменти, къщи, гаражи и дворове. Демонтирам мебели, конструкции и товаря и извозвам до сметище за боклук. Извършвам професионална дезинфекция и почистване на силно замърсени помещения, включително кръв, урина и фекалии. Отводнявам мазета и апартаменти, предлагам почистване и извозване след наводнение, след пожар или след животни.

Доверете ми се, аз “Златко Чистя” за вашето почистване. Телефонът за контакти с мен е 0887 924 184. Работя в София и областта. Бъдете благословени Софиянци и разчитайте на мен.

Често задавани въпроси – Защо да разчитам на Златко за почистване на таван?

Защо да разчитам на Златко за почистване на таван в София?

Аз съм човекът за тази работа. Работя бързо и качествено. Ползвам добри препарати и нови чували. Винаги давам отстъпки и оферти.

Какви препарати използваш за почистване на таван?

Използвам само най-добрите препарати. Те са безопасни и ефективни. Почистват добре и не оставят миризма. С мен таванът ви ще е чист.

Мога ли да получа отстъпка за почистване на таван?

Да, разбира се. Още веднага ви давам отстъпки от 50%. Правя отбив от цената на услугата с 50 на 100. Бъдете живи и здрави да ви бачкам дълги години.