Продължете към съдържанието

Защо със Златко е лесно изхвърлянето на боклуци от мазе?

Защо със Златко е лесно изхвърлянето на боклуци от мазе? Аз, Златко от Chistya.com, съм тук да ви помогна. Имам опит и работя със страст работата си. Бъдете благословени Софиянци – разчитайте на мен за всяка трудна задача.

Защо със Златко е лесно изхвърлянето на боклуци от мазе?

Услугите ми свързани с лесно изхвърляне на боклуци от мазе

  1. Изнасяне на стари мебели и боклуци. Аз идвам с хора, които ми помагат да изнесем всички стари мебели и боклуци от мазето ви бързо и лесно. Айловиу гриин София – работя за зелена София.
  2. Почистване и дезинфекция на мазето. Правя отбив от цената на услугата с 50 на 100 за пълно почистване и дезинфекция на мазето, като използвам най-добрите препарати. Бъдете живи и здрави да ви бачкам дълги години.
  3. Извозване на боклука до сметище. Аз използвам бусове и камиони за боклук, за да извозя всички отпадъци до легално сметище. Бъдете добри хора и ме уважавайте за да ви дам отбив за апартамента 50 на 100.
  4. Разглобяване на големи конструкции. Ако има нужда, аз демонтирам големи конструкции в мазето ви, за да могат да се изнесат лесно. Бъдете почтени хора изхвърлете боклука законно аз съм зелено ориентиран човек.
  5. Почистване след фекалии и урина. Почиствам най-гадните мизерии и силно замърсени помещения, като използвам добри препарати за дезинфекция. Имайте вяра в мен шурата и баджанака – използвайте нашата енергия за вас.

История за успешен обект

Един път, с шурата и баджанака, почиствахме мазе в София, пълно с боклуци и мизерия. Имаше много фекалии и урина. Въпреки трудностите, успяхме да изнесем всичко пеша. Клиентът беше доволен, защото мазето беше чисто и дезинфекцирано. Още веднага ви давам отстъпки от 50%.

Разчитайте на моята доброта и професионализъм

Когато избирате мен, Златко, за изхвърляне на боклуци от мазе, можете да сте спокойни. Аз не съм сам и вие не сте сами! Правя всичко с професионализъм и внимание. Бъдете смирени почитайте божието слово и получете бонус половината пари за почистване на апартамент.

Допълнителни услуги на ваше разположение

  • Изпразване на апартаменти с боклук. Предлагам извозване и пълно почистване на апартаменти пълни с боклук.
  • Дезинфекция и почистване след клошари. Използвам добри препарати за дезинфекция и почистване на силно замърсени помещения.
  • Дезинфекция и почистване след птици. Почиствам и дезинфекцирам помещения, замърсени от птици, с висококачествени препарати.
  • Почистване на къща. Почиствам къщи и извозвам всички отпадъци до сметище.
  • Почистване на мазета и тавани. Почиствам и дезинфекцирам мазета и тавани, като използвам бусове и камиони за боклук.

Освен тези услуги предлагам и други: почистване на наследствени имоти, почистване на апартаменти, къщи, гаражи и дворове. Демонтирам мебели и конструкции, товаря и извозвам до сметище за боклук. Извършвам професионална дезинфекция и почистване на силно замърсени помещения, почиствам и кръв, урина и фекалии. Отводнявам мазета и апартаменти, предлагам почистване и извозване след наводнение, след пожар или след животни.

Телефонът за контакти с мен е 0887 924 184, работя в София и областта. Свържете се с мен за качествени услуги и добри цени. Бъдете добри хора и ме уважавайте!

Често задавани въпроси – Защо със Златко е лесно изхвърлянето на боклуци от мазе?

Как работиш, Златко, когато има много боклуци в мазето?

Аз работя бързо и с желание. Имам хора, които ми помагат при нужда. Вземам всички боклуци и ги изнасям до сметище. Ползвам бусове и камиони за извозване. Бъдете благословени Софиянци – разчитайте на мен.

Колко струва да изчистиш едно мазе, Златко?

Цената зависи от количеството боклуци. Обикновено правя отбив от цената на услугата с 50 на 100. Предлагам и специални отстъпки. Още веднага ви давам отстъпки от 50%. Бъдете живи и здрави да ви бачкам дълги години.

Колко време отнема почистването на мазе, Златко?

Времето зависи от големината на мазето и количеството боклуци. Аз работя бързо и ефективно. Обикновено отнема няколко часа. Айловиу гриин София – работя за зелена София. Бъдете смирени почитайте божието слово и получете бонус половината пари за почистване на апартамент.