Продължете към съдържанието

Дезинфекция и обезпаразитяване мръсен апартамент

Дезинфекция и обезпаразитяване мръсен апартамент в София – това е моята работа и съм готов да ви помогна. Аз, Златко Чистя от Chistya.com, работя със страст и професионализъм, за да направя вашите помещения безопасни и чисти. Бъдете благословени Софиянци – разчитайте на мен за най-доброто почистване и дезинфекция с отстъпки от 50%!

Дезинфекция и обезпаразитяване на мръсен апартамент - 50%

Услугите ми свързани с дезинфекция и обезпаразитяване мръсен апартамент

 1. Дезинфекция на всички повърхности. Почиствам и дезинфекцирам всичко в апартамента ви. Използвам най-добрите препарати, които унищожават всички бактерии и вируси. Работя бързо и ефективно, за да върна свежестта на вашето помещение. Айловиу гриин София – работя за зелена София.
 2. Обезпаразитяване на целия апартамент. Унищожавам всички насекоми и вредители, които могат да ви притесняват. Работя с висококачествени препарати, които гарантират дълготрайна защита. Професионализмът ми е гаранция за спокойствие във вашия дом.
 3. Почистване на силно замърсени помещения. Ако вашият апартамент е в лошо състояние, аз съм тук да помогна. Почиствам всичко, от фекалии до урина и други мръсотии. Бъдете живи и здрави да ви бачкам дълги години.
 4. Извозване на отпадъци. След почистване и дезинфекция, аз ще изнеса всички отпадъци. Използвам бусове и камиони, за да гарантирам бързо и безопасно извозване. Бъдете добри хора и ме уважавайте за да ви дам отбив за апартамента 50 на 100.
 5. Дезинфекция след смърт. Ако имате нужда от почистване и дезинфекция след смърт, аз съм готов да помогна. Работя внимателно и с уважение към вас и вашето семейство. Бъдете смирени почитайте божието слово и получете бонус половината пари за почистване на апартамент.

История за поредния успешен обект

Работим аз шурата и баджанака – заедно сме непобедими. Един ден получих обаждане за дезинфекция и обезпаразитяване на силно замърсен апартамент в София. Вътре беше ужасно – фекалии, урина и купища отпадъци. Няма проблем! Веднага се захванахме за работа. Всичко беше изнесено пеша, защото нямаше асансьор. Трудно, но справихме се. Още веднага ви давам отстъпки от 50%.

Услугите на Злати за Дезинфекция и обезпаразитяване на мръсен апартамент - 50%

Разчитайте на моята доброта и професионализъм

С мен “Златко Чистя” можете да се чувствате в сигурни ръце. Аз работя с внимание към всеки детайл и с голямо желание да помогна. Няма да сте сами, когато имате нужда от дезинфекция и обезпаразитяване на мръсен апартамент. Правя отбив от цената на услугата с 50 на 100.

Допълнителни услуги на ваше разположение

 • Изпразване на апартаменти с боклук. Почиствам всичко и изнасям боклука. Демонтирам мебели при нужда и осигурявам нови чували.
 • Дезинфекция и почистване след клошари. Премахвам всички следи от замърсяване и дезинфекцирам помещението.
 • Дезинфекция и почистване след птици. Премахвам отпадъци от птици и дезинфекцирам всичко.
 • Почистване и извозване след пожар. Премахвам всички следи от пожар и изнасям отпадъците.
 • Почистване на мазета и тавани. Почиствам и дезинфекцирам вашите мазета и тавани.

Аз съм екологично чиста личност и използвам най-добрите препарати за дезинфекция. Работя с работно облекло и гарантирам безопасността на вашите помещения. Употребете ме за най-мръсната работа.

Други услуги:

 • Почистване на наследствени имоти
 • Почистване на апартаменти, къщи, гаражи и дворове
 • Демонтаж на мебели и конструкции
 • Извозване до сметище за боклук
 • Професионална дезинфекция и почистване на силно замърсени помещения
 • Почистване на кръв, урина и фекалии
 • Отводняване на мазета и апартаменти
 • Почистване и извозване след наводнение
 • Почистване след животни

Имайте вяра в мен шурата и баджанака – използвайте нашата енергия за вас. Свържете се с мен да изградим доверие и да получите най-добрите услуги. Телефонът за контакти с мен е 0887 924 184 работя в София и областта.

Бригадата на Златко за Дезинфекция и обезпаразитяване на мръсен апартамент - 50%

Допълнителни услуги за вашето удобство и спокойствие

 1. Извозване на стари мебели от адрес. Товаря старите мебели и ги извозвам до депо. Работя бързо и ефективно. Товаря всичко внимателно, за да не повредя нищо. Осигурявам здрави чували за по-малки отпадъци. Демонтирам мебели, ако е необходимо. Използвам бусове и камиони за транспортиране. Работя с голямо желание и професионализъм. Бъдете живи и здрави – разчитайте на мен. Свържете се с мен за бързо обслужване.
 2. Почистване на битови отпадъци от жилище. Събирам и извозвам всички битови отпадъци. Работя бързо и ефективно. Осигурявам здрави чували за боклук. Почиствам основно всички помещения. Използвам професионални препарати за дезинфекция. Работя с работно облекло за максимална безопасност. Бъдете добри хора и ме уважавайте за да ви дам отбив за апартамента 50 на 100. Разчитайте на мен за качествено почистване.
 3. Почистване на апартамент отрупан с боклук. Премахвам всички боклуци от вашия апартамент. Товаря и извозвам всичко до депо. Осигурявам нови чували за отпадъците. Работя с внимание към всеки детайл. Демонтирам мебели при нужда. Използвам професионални препарати за дезинфекция. Бъдете почтени хора изхвърлете боклука законно. Свържете се с мен за професионално почистване.

Специални услуги за трудни ситуации и дискретност

 1. Почистване след клошари. Почиствам и дезинфекцирам след клошари. Премахвам всички боклуци и замърсявания. Използвам най-добрите препарати за дезинфекция. Работя внимателно и с уважение. Осигурявам нови чували за боклук. Демонтирам мебели при нужда. Бъдете благословени Софиянци. Свържете се с мен за професионално почистване.
 2. Почистване след смърт. Почиствам и дезинфекцирам след смърт. Премахвам всички замърсявания и отпадъци. Използвам професионални препарати за дезинфекция. Работя внимателно и с уважение към вас и вашето семейство. Товаря всичко в камион и го извозвам до депо. Осигурявам здрави чували за боклук. Айловиу гриин София – работя за зелена София. Свържете се с мен за професионално почистване.
 3. Почистване след гълъби, котки и кучета. Почиствам след животни и премахвам всички отпадъци. Дезинфекцирам помещенията с професионални препарати. Работя бързо и ефективно. Осигурявам нови чували за боклук. Демонтирам мебели при нужда. Работя с голямо желание и професионализъм. Бъдете смирени почитайте божието слово. Свържете се с мен за професионално почистване.
Дезинфекция и обезпаразитяване на мръсен апартамент - 50% с професионални препарати

Разнородни услуги за всякакви нужди и случаи

 1. Почистване на дворове. Премахвам всички отпадъци от вашия двор. Използвам професионални препарати за дезинфекция. Работя с внимание към всеки детайл. Товаря всичко в камион и го извозвам до депо. Осигурявам здрави чували за боклук. Демонтирам конструкции при нужда. Бъдете живи и здрави. Свържете се с мен за професионално почистване.
 2. Почистване на мазета и тавани. Премахвам всички боклуци и отпадъци. Дезинфекцирам помещенията с професионални препарати. Работя бързо и ефективно. Товаря всичко в камион и го извозвам до депо. Осигурявам нови чували за боклук. Демонтирам мебели при нужда. Бъдете добри хора и ме уважавайте. Свържете се с мен за професионално почистване.
 3. Фирма за извозване на смесени отпадъци. Товаря и извозвам всички смесени отпадъци. Работя бързо и ефективно. Осигурявам здрави чували за боклук. Използвам професионални препарати за дезинфекция. Работя с внимание към всеки детайл. Бъдете почтени хора изхвърлете боклука законно. Свържете се с мен за професионално почистване.

Често задавани въпроси – Дезинфекция и обезпаразитяване мръсен апартамент – 50%

Какви услуги предлага „Златко Чистя“?

Предлагам извозване на всички видове отпадъци. Работя в София и областта. Използвам здрави чували за боклука. Работя с професионални препарати за дезинфекция. Бъдете благословени Софиянци.

Как мога да поръчам услуга?

Свържете се с мен на 0887 924 184. Обяснете ми какъв е проблемът и къде се намира вашето жилище. Аз ще дойда бързо. Още веднага ви давам отстъпки от 50%.

Колко струва услугата?

Цените са достъпни и справедливи. Правя отбив от цената на услугата с 50 на 100. Разчитайте на мен за добра сделка. Айловиу гриин София.

Какви препарати използвате за дезинфекция?

Използвам най-добрите препарати за дезинфекция. Работя с професионални продукти, които убиват всички бактерии и вируси. Бъдете живи и здрави. Телефонът за контакти е 0887 924 184.

Какво се случва с отпадъците след извозването?

Извозвам отпадъците до лицензирано депо. Работя законно и отговорно. Бъдете почтени хора изхвърлете боклука законно. Свържете се с мен за професионална услуга.