Продължете към съдържанието

Дезинфекция и обезпаразитяване на мазета – 50% в София

С мен “Златко Чистя от Chistya.com” можете да се чувствате в сигурни ръце. Бъдете благословени Софиянци. Предлагам уникална услуга за дезинфекция и обезпаразитяване на мазета – 50% в София. Работя с голямо желание и страст, за да осигуря чистота и безопасност във вашите мазета. Телефонът за контакти с мен е 0887 924 184. Работя в София и областта. Сега имате възможност да получите висококачествена услуга на половин цена. Айловиу гриин София. С моята помощ, вашите мазета ще бъдат дезинфекцирани и обезпаразитени бързо и ефективно. Още веднага ви давам отстъпки от 50%. Доверете ми се за тази задача и ще видите разликата.

Дезинфекция и обезпаразитяване на мазета - 50% в София

Услугите ми свързани с дезинфекция и обезпаразитяване на мазета – 50% в София

 1. Дезинфекция на мазета. Използвам най-добрите препарати, за да унищожа всички бактерии и вируси. Дезинфекцията е важна, за да осигуря безопасност и здраве за всички, които използват мазетата.
 2. Обезпаразитяване на мазета. Ефективно премахвам всички видове паразити и вредители. Работя със специални препарати, които гарантират пълно унищожаване на насекомите.
 3. Почистване на мръсотия и отпадъци. Премахвам всички натрупани отпадъци и мръсотия от мазетата. Ползвам професионално оборудване и препарати, за да осигуря безупречна чистота.
 4. Извозване на отпадъци. След почистването извозвам всички отпадъци до легално сметище. Не ползвам асансьори, работя с бусове и камиони за боклук.
 5. Дезинфекция след наводнение. Ако мазето е пострадало от наводнение, осигурявам професионална дезинфекция и почистване, за да премахна всички вредни микроорганизми и влага.

История за успешна работа с трудности

Работим аз шурата и баджанака. Преди няколко месеца получих обаждане от клиент в София, който имаше сериозен проблем с мазето си. Мазето беше пълно с отпадъци, примесени с фекалии и урина. Клиентът беше отчаян и не знаеше как да се справи сам.

Отидохме на място и веднага започнахме работа. Всичко изнесохме пеша, защото не ползваме асансьори. Работихме усилено и бързо, използвайки специални препарати за дезинфекция и обезпаразитяване. Всичко беше много мръсно, но ние не се отказахме. В крайна сметка, мазето беше напълно почистено и дезинфекцирано. Клиентът беше изключително доволен. Бъдете живи и здрави да ви бачкам дълги години.

Ползите от дезинфекция и обезпаразитяване на мазета - 50% в София

Разчитайте на моята доброта и професионализъм

Клиентите, които искат Дезинфекция и обезпаразитяване на мазета – 50% в София, са в сигурни ръце. Аз не съм сам и вие не сте сами. Работя със страст работата си и винаги съм на разположение за вашите нужди. Бъдете добри хора и ме уважавайте за да ви дам отбив за апартамента 50 на 100.

Допълнителни услуги на ваше разположение

 • Изпразване на апартаменти с боклук. Премахвам всички боклуци от апартаменти бързо и ефективно.
 • Дезинфекция и почистване след клошари. След клошари остават много мръсотии, които аз почиствам и дезинфекцирам.
 • Дезинфекция и почистване след птици. Птиците оставят много отпадъци, които трябва да се почистят и дезинфекцират.
 • Почистване и извозване след пожар. Пожарите оставят след себе си много мръсотии и отпадъци, които аз премахвам.
 • Почистване на мазета и тавани. Мазетата и таваните често се замърсяват, аз ги почиствам и дезинфекцирам.

Работя със специални препарати за дезинфекция, осигурявам нови чували и демонтирам при нужда. Не ползвам асансьор, работя с работно облекло и използвам бусове и камиони за боклук. Почиствам много гадни мизерии, мизерни апартаменти и къщи.

Допълнителни услуги

 • Почистване на наследствени имоти.
 • Почистване на апартаменти.
 • Почистване на къщи.
 • Почистване на гаражи.
 • Почистване на дворове.
 • Демонтаж на мебели.

Бъдете почтени хора изхвърлете боклука законно аз съм зелено ориентиран човек. Телефонът за контакти с мен е 0887 924 184. Работя в София и областта. Имайте вяра в мен шурата и баджанака – използвайте нашата енергия за вас.

Как протича дезинфекция и обезпаразитяване на мазета - 50% в София

Стандартни услуги от „Златко Чистя“ – за извозване на стари мебели и битови отпадъци

 1. Извозване на стари мебели от адрес. Изнасям старите мебели от жилището ви и ги товаря в камиона. Работя със здрави чували и не ползвам асансьори. Бъдете благословени Софиянци. Всички отпадъци се депонират законно. Демонтирам мебелите при нужда и изхвърлям всички части. Винаги работя с внимание и професионализъм. С мен „Златко Чистя“ можете да се чувствате в сигурни ръце. Работя бързо и ефективно. Товаря камиона с отпадъци и транспортирам до депо. Айловиу гриин София.
 2. Почистване на битови отпадъци от жилище. Премахвам всички битови отпадъци от жилището ви. Ползвам професионални препарати за дезинфекция. Работя със здрави чували за боклук. Още веднага ви давам отстъпки от 50%. Транспортирам отпадъците до сметище. Винаги съм готов да помогна. Моите услуги са от сърце и душа. Доверете ми се за почистването. Работя бързо и качествено.
 3. Почистване на апартамент отрупан с боклук. Почиствам апартаменти, пълни с боклуци и отпадъци. Ползвам специални препарати за дезинфекция. Работя със здрави чували за боклук. Товаря всички отпадъци в камиона и транспортирам до депо. Правя отбив от цената на услугата с 50 на 100. Работя бързо и ефективно. Бъдете живи и здрави. Разчитайте на мен за най-тежките задачи. Работя със страст работата си.

Специални услуги от „Златко Чистя“ – за почистване след клошари, смърт и животни

 1. Почистване след клошари. Премахвам мръсотии и отпадъци, оставени от клошари. Ползвам професионални препарати за дезинфекция. Работя бързо и ефективно. Товаря всички отпадъци в камиона и транспортирам до депо. Бъдете добри хора и ме уважавайте. Всичко се дезинфекцира и почиства до безупречност. Можете да разчитате на мен за всяка задача. Работя с внимание и професионализъм. Оставям помещенията чисти и безопасни. Доверете ми се за тази задача.
 2. Почистване след смърт. Почиствам и дезинфекцирам помещенията след смърт. Ползвам специални препарати и оборудване. Работя със здрави чували за боклук. Бъдете смирени почитайте божието слово. Товаря всички отпадъци в камиона и транспортирам до депо. Работя бързо и дискретно. С мен „Златко Чистя“ можете да се чувствате в сигурни ръце. Моите услуги са от сърце и душа. Разчитайте на мен за тази трудна задача. Работя професионално и с уважение.
 3. Почистване след гълъби, котки и кучета. Премахвам мръсотии и отпадъци, оставени от животни. Ползвам професионални препарати за дезинфекция. Работя със здрави чували за боклук. Бъдете почтени хора изхвърлете боклука законно. Товаря всички отпадъци в камиона и транспортирам до депо. Работя бързо и ефективно. Разчитайте на моята доброта и професионализъм. Доверете ми се за тази задача. Работя с внимание и грижа. Оставям помещенията чисти и безопасни.
Специални предложения за дезинфекция и обезпаразитяване на мазета - 50% в София

Разнородни услуги от „Златко Чистя“ – почистване на дворове, мазета и тавани

 1. Почистване на дворове. Премахвам всички отпадъци и мръсотии от дворовете. Работя със здрави чували за боклук. Товаря всички отпадъци в камиона и транспортирам до депо. Бъдете благословени Софиянци. Ползвам професионални препарати за дезинфекция. Работя бързо и ефективно. Разчитайте на мен за тази задача. Доверете ми се за почистването на дворове. Оставям дворовете чисти и подредени. Работя с внимание и професионализъм.
 2. Почистване на мазета и тавани. Почиствам и дезинфекцирам мазета и тавани. Ползвам професионални препарати и оборудване. Работя със здрави чували за боклук. Бъдете живи и здрави. Товаря всички отпадъци в камиона и транспортирам до депо. Работя бързо и ефективно. Доверете ми се за почистването на мазета и тавани. С мен „Златко Чистя“ можете да се чувствате в сигурни ръце. Моите услуги са от сърце и душа. Разчитайте на моята доброта и професионализъм.
 3. Фирма за извозване на смесени отпадъци. Извозвам всички видове смесени отпадъци. Ползвам професионални препарати за дезинфекция. Работя със здрави чували за боклук. Бъдете добри хора и ме уважавайте. Товаря всички отпадъци в камиона и транспортирам до депо. Работя бързо и ефективно. Доверете ми се за извозването на отпадъците. Оставям помещенията чисти и безопасни. Разчитайте на мен за тази задача. Работя с внимание и професионализъм.

Бъдете смирени почитайте божието слово и получете бонус половината пари за почистване на апартамент.

Често задавани въпроси – Дезинфекция и обезпаразитяване на мазета – 50% в София

Какви услуги предлагате за извозване на отпадъци?

Аз, Златко Чистя, предлагам извозване на стари мебели, почистване на битови отпадъци и почистване на апартаменти отрупани с боклук. Още веднага ви давам отстъпки от 50%. Бъдете благословени Софиянци.

Как работите при почистване след клошари?

Работя със здрави чували и професионални препарати за дезинфекция. Почиствам и изхвърлям всички мръсотии и отпадъци. Товаря всичко в камиона и депонирам законно. Бъдете живи и здрави.

Как се справяте с почистване на мазета и тавани?

Почиствам и дезинфекцирам мазета и тавани със специални препарати. Работя със здрави чували и не ползвам асансьори. Товаря отпадъците в камиона и транспортирам до депо. Айловиу гриин София.

Каква е процедурата за извозване на смесени отпадъци?

Извозвам смесени отпадъци със здрави чували и професионално оборудване. Товаря всички отпадъци в камиона и транспортирам до депо. Бъдете добри хора и ме уважавайте. Разчитайте на моята доброта и професионализъм.

Какво включва услугата по почистване на апартаменти?

Почиствам апартаменти от битови отпадъци и мръсотии. Ползвам професионални препарати за дезинфекция. Товаря отпадъците в камиона и транспортирам до депо. Правя отбив от цената на услугата с 50 на 100.